Top 5 “must have” toamna-iarna 2009

Ei bine… m-am gandit sa incep cu un subiect fierbinte si cat mai concis… ce nu trebuie sa ne lipseasca din dulap sezonul acesta:

Gentile XXL, cu cat mai colorate cu atat mai bine. La garderoba de iarna, in care majoritare sunt negrul si griul, geanta este o minunata pata de culoare.

bags Stilul rock-chick: geci de piele gen “motor”, botine cu tinte, manusi din piele, genti sau cizme cu franjuri. Daca esti obligata sa lucrezi intr-un mediu office, nici o problema, poarta o fusta creion din piele cu o camasa office si platforme si te asigur ca nu vei trece neobservata.

fp_3089151_rihanna_mia_053109

Cizmele care depasesc linia genunchiului. Pot fi cu talpa plata sau cu toc, in functie de ocazie,de cum te simti tu mai bine si de cat de sexy vrei sa fie outfit-ul.

sub1

Trenciul – bineinteleles, de ceva ani incoace, o data cu venirea frigului trenciul devine un elemen valoros in garderoba. E usor de asortat la aproape orice tip de outfit, atata timp cat stii sa alegi bine accesoriile.

trenci

Caciulile tricotate si colorate. Asta e o veste buna…  nu mai e nevoie sa suferim de frig. O caciulita haioasa, tricotata si vesel colorata te poate face sa arati foarte chick.

caciulite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s