Femei ale naibii

megan-fox-maxim-01Contrar convingerilor multora, femeia dominanta nu este o tipa cu mustata, o dura sau o sadica. Cel mai frecvent, ea este o persoana care stie sa impuna argumente emotionale la momentul oportun, astfel incat barbatul sa fie constrans la actiuni care ii convin ei. Acest fenomen se poate desfasura ani de zile fara ca barbatul dominat sa constientizeze ce se intampla. Doar alte femei sunt capabile sa sesizeze cu acuratete cat de a naibii poate sa fie partenera unui barbat. Ba chiar mai mult, se poate observa ca multi barbati cauta cu obstinatie partenere care sa ii domine; in viata lor se succed femei de care se indragostesc pentru ca ii mentin intr-o permanenta frustrare , le dicteza actiunile, ii santajeaza, ii ameninta, ii acuza.

Cum iti dai seama ca barbatul din fata ta este unul care a fost obisnuit cu dominatia asupra lui?

Simplu:la fiecare colt de strada te intreaba pe tine incotro ar trebui sa va-ndreptati;te intreaba daca e cazul sa cumpere paine; te intreaba cu ce camasa i-ar sta mai bine; te intreaba daca si-a luat cheile de la masina; te intreaba ce flori sa-ti cumpere. Chiar daca esti un inger de femeie, o repetare zilnica a acestor intrebari nu are cum sa nu te transforme intr-o femeie a naibii…Incepi sa-i reprosezi ca nu e in stare sa hotarasca nici macar pentru sine, d-apai pentru amandoi, iar atitudinea de repros il infunda si mai tare in rolul de pampalau.

Exista vreun remediu?

Daca se intampla ca femeia lui sa devina blanda si supusa, barbatul care a cunoscut dominatia devine un salbatic, un tiran in relatia cu ea, ca un raspuns la ostilitatea adunata de-a lungul anilor fata de femeia ca l-a tinut sub papuc. Si apoi orice, orice individ cu un cromozom Y in generatia lui va avea nevoie de unul mai slab pentru a se afirma in aceasta lume competitiei. Va sa zica, nu este deloc indicat sa devii blanda cu un astfel de barbat…Si atunci ce-i de facut? Unele femei au gasit o solutie de tranzitie: continua sa-l domine pe barbat acasa, dai i se supun cand sunt de fata si altii. In felul acesta, barbatul lor se simte atat in siguranta, cat si sigur pe el, fara sa devina violent sau sa treaca la o alta femeie.

Indragostit si ingenunchiat

Una dintre cele mai frumoase trairi emotionale ale omului este starea de indragostit. Multi o cunosc, dar putini stiu ca abilitatea de a se indragosti se dobandeste odata cu dezvoltarea inteligentei emotionale. Oricat de puternic ar fi el, barbatul care iubeste o femeie i se subordoneaza; o cere, o roaga, o lauda, o divinizeaza. Este o situatie cu atat mai placuta, cu cat barbatul se considera pana atunci mai marbat. Trebuie sa te consolezi insa ca iubirea lui, fiind vie, are o viata care se termina odata si odata…”

Sursa: “Perna si ruj” Dr Cristian Andrei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s