Masajul are cu siguranta un efect…

Exista barbati care parca s-au nascut pentru a primi masaj. Un foarte scurt portret robot al unui astfel de barbat arata cam asa: isi examineaza destul de des musculatura, se intinde facand un pic de grimasa, pentru a sugera ca este obosit, emite frecvente afirmatii asupra trupurilor de …barbati, crede despre femei ca au fost gheise in alta viata.

Din expresiile pe care le foloseste cand iti cere un masaj, poti intelege multe despre acest barbat. Fa-mi si tu un masaj suna ca si cum ai fi una dintre duzinele de maseuze folosite in viata lui, cel putin a doua dupa mama lui. Ce-ar fi sa-mi faci un masaj ? parca e mai bine, ar insemna ca iti propune un mic experiment si accepta chiar si un refuz. Altii, mai pragmatici, se aseaza cu spatele si arunca peste umar: Un masaj ? – aici avem de-a face cu barbatii care doresc sexul la tacam complet.

Poate cea mai interesanta forma de a cere masaj este ceea ce psihologii numesc cererea in oglinda: barbatul te ia in brate si te maseaza in stilul lui, sugerandu-ti prin asta ce vrea. E adevarat ca mai mult iti rupe oasele sau da dovada de o stangacie si o graba tipic masculine, dar cel putin stii exact ce vrea omul.

Uneori nu trebuie s-o ceara vorbele lui si nici macar vreun gest mai aparte nu e necesar sa fie facut. E suficient sa te uiti la trupul lui. Privit cu un ochi erotic, trupul omului cere atingeri in armonie cu formele si de aici pana la odisee peste tot nu e decat o alunecare.

Te-ai jucat vreodata cu iubitul tau cerandu-i sa inchida ochii si sa scrii cu degetul pe pielea lui te iubesc sau te vreau? Si a ghicit ce i-ai scris? Daca n-a ghicit, inseamna ca era cam excitat de atingerile tale. Poti sa citesti astfel de scrieri doar daca esti detasat emotional, iar trupul tau nu fusese atins recent in acea zona.

Pentru ca o atingere oarecare sa devina o atingere erotica, ea trebuie sa acopere prin miscare o suprafata cat mai mare. Asa se explica de ce sarutul frantuzesc este mai senzual decat cel clasic si de ce masajul este mai senzual decat o simpla atingere. De altfel, mana nu este neaparat cel mai indicat instrument al masajului. Intregul trup al femeii poate sa participe la aceasta stimulare discreta pe arie larga; bineinteles ca barbatilor le place participarea sanilor, dar senzatii deosebite pot oferi si picioarele, parul chiar si zona genitala a femeii. Desigur, pentru ca un masaj sa fie realmente senzual, la respectarea principiului suferintei trebuie adaugate alte doua elemente: importanta persoanei care atinge si respectul pentru formele trupului. Acest respect se manifesta prin miscari de-a lungul formelor lungi, miscari circulare in jurul formelor rotunde, evitarea initiala a zonelor reliefate, etc.

Iata cateva dintre efectele masajului erotic asupra unui barbat: daca este masaj lent si ocoleste zona genitala, efectul ar putea fi unul relaxant si nu ar fi de mirare daca barbatul ar tinde sa doarma … Daca este un masaj cu ritm tot mai insistent si abordeaza zona genitala, procedura va fi probabil intrerupta de dorinta barbatului de a actiona.

Poate cel mai benefic stil este cel care il duce pe barbat de la dorinta spre relaxare si inapoi la dorinta. Si asta pentru ca din aceasta succesiune barbatul invata sa-si amane indeplinirea dorintei si sa revina la ea, iar aceasta este dovada adevaratei maturitati sexuale. Dealtfel, una dintre cele mai raspandite tulburari de dinamica sexuala – ejacularea precoce – poate fi stapanita doar de atingerea unei astfel de maturitati sexuale.

Un alt efect interesant al masajului erotic este dizolvarea excitarii dinspre zona genitala catre intregul trup. Barbatul observa cu incantare ca nu simte numai cu penisul, ci si cu alre suprafete ale corpului, iar acest lucru ii permite sa o perceapa pe partenera cu o mai mare diversitate de senzatii.

Sursa: “Perna si ruj” Dr. Cristian Andrei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s