Cum sa fii aleasa

Daca pentru sexualitatea unui barbat este vitala raportarea la ceea ce fac ceilalti barbati, pentru o femeie cel mai important este sa fie aleasa. Una dintre legendele Olimpului atesta comportamentul tipic feminin, sotia lui Zeus – Hera, Afrodita – zeita frumusetii si Atena – zeita intelepciunii. Toate i-au cerut cu insistenta frumosului Paris s-o aleaga pe cea mai atragatoare dintre ele. Drept simbol al alegerii, el trebuia sa ofere un mar doar uneia dintre acele femei si este lesne de inteles de ce acel fruct a ramas cunoscut peste veacuri ca mar al discordiei.

Imaginea, primul impact

“Eu nu vreau sa fiu aleasa pentru infatisare, ci pentru frumusetea mea interioara”, spun unele fete care inca mai asteapta sa fie alese. Daca m-ar intreba pe mine, as raspunde ca e mai bine ca o fata sa arate in primul rand atragator si abia mai tarziu sa scoata la iveala ce are in interior.

Dupa cele afirmate, cred ca trebuie sa dau urgent o explicatie: societatea de azi este dominata de deciziile barbatilor si de imaginile femeilor. De aceea, barbatul decide ce este o femeie placuta, bazandu-se pe imaginea pe care o zareste de la distanta. Din aceasta imagine fac parte, in ordinea impactului de la distanta: aspectul parului, culorile hainelor, felul de a merge, proportia in care sunt dezvaluite formele corpului. Patrunzand prin ochii barbatului, imaginea aceasta intalneste in mintea lui ceva ce preexista acolo: conceptia despre femeie. Aceasta este de cele mai multe ori un bagaj saracut, furat de la ceilalti barbati. Tinand cont de toate acestea, iata care sunt cei trei pasi ai cuceririi barbatului:

1. Sa fii atragatoare
2. Sa faci cat mai putine concesii erotice, dar sa le faci
3. Apoi sa te dezvalui ca om pe masura ce faci concesii erotice.

Ce n-ai voie sa faci

Daca El este barbatul pe care-l doresti, n-ai voie sa spui cuvantul “niciodata” sau sa refuzi categoric. Pe de alta parte, n-ar fi bine nici sa te arunci in bratele lui si cu atat mai putin sa initiezi stadii erotice mai avansate decat cele initiate de el. Sa spunem ca el te saruta, iar tu incepi sa-l mangai in zona genitala. In inchipuirea lui, asta inseamna o sumedenie de lucruri ingrozitoare: “Asta e o femeie avansata, pretentioasa, nesatula! Voi face sex cu ea o data si gata; cel care a invatat-o sa faca asta trebuie sa fi fost un mascul mai bun ca mine.”

Un alt lucru pe care n-are rost sa-l faci este sa incerci sa-ti elimini concurentele.O femeie care se paruieste cu alta pentru un barbat nu reuseste decat sa starneasca dispretul acestuia. O astfel de atitudine este mai degraba potrivita barbatilor care, prin traditie, ar putea sa se si dueleze pentru o femeie.

Sursa: “Lectii particulare” Dr. Cristian Andrei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s