Bollywood make-up

Bollywood se identifica prin culori tari, vibrante si exotice. Machiajul bollywood presupune 2 concepte cheie: tenul de portelan si un machiaj intens al ochilor.

1.Tenul

Fondul de ten trebuie foarte bine ales in functie de tipologia tenului (uscat, gras sau mixt) si de culoarea naturala a pielii. Daca aveti probleme de genul semne de acnee sau pete rosii folositi un fond de ten cu putere mare de acoperire. Pentru petele rosii puteti utiliza batoanele de culoare galbena (sunt niste batoane speciale care se gasesc in magazinele de cosmetice pentru a neutraliza roseata pielii, galbenul neutralizeaza rosul). In cazul in care nu aveti asa ceva folositi un concealer (un fel de anticearcan folosit pentru acoperirea petelor de pe fata inclusiv cearcane). In pasul doi aplicati pudra si blash-ul, foarte important sa accentuati cat mai bine pometii.

2. Ochii

Machiajul ochilor reprezinta punctul cheie. Acesta trebuie sa fie unul foarte intens, cu linii foarte bine definite. Bollywood make-up este foarte potrivit persoanelor brunete cu pielea maslinie, dar poate fi adaptat pentru oricine. Machiajul este unul asemenator cu “smokye eyes”, culorile care se combina de obicei sunt albastrul electric,verdele sau movul cu auriul. Cheia machiajului bollywood este eyeliner-ul negru aplicat pe pleoapa superioara. Rimelul trebuie aplicat cam pe 2-3 straturi pentru a crea o privire cat mai intensa. Daca nu aveti gene prea generoase folositi cu incredere genele false, veti observa o diferenta uriasa.

3.Buze

Avand in vedere ca machiajul ochilor este unul foarte incarcat, buzele trebuie sa fie nude. Deci aplicam un ruj intr-o culoare foarte naturala sau doar un lip-gloss.
Mare atentie… machiajul bollywood este unul foarte incarcat in consecinta nu poate fi utilizat ca machiaj de zi. Este un machiaj de seara, potrivit pentru o petrecere sau o iesire in club.One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s