Principiul atractiei (1)

Toti cei dupa care alergi in viata fug de tine

In special daca este vorba despre un barbat. Cu o singura observatie: daca-l vanezi in camasa de noapte neagra de dantela, mai intai va face sex cu tine…dupa care va fugi.

De ce fuge un barbat de o asemenea situatie? Deoarece comportamentul femeii nu arata ca are o parere prea buna despre sine. Relatia este noua, iar legatura dintre ei este relativ “subtire”. Ea insa a jucat cu el deja cea mai buna carte.

Faptul ca este dispusa sa supraliciteze pentru un barbat care este practic un strain te face sa te gandesti imediat la una din doua lucruri. El va presupune fie ca ea este disperata, fie ca este dispusa sa se culce imediat cu un barbat. Sau ambele. Ceea ce se pierde este aprecierea de catre el a efortului ei suplimentar. Dupa ce un barbat incepe sa-si piarda respectul pentru o femeie deoarece ea se subapreciaza de buna voie, fara sa-si dea seama, el isi va pierde, de asemenea si dorinta de a fi aproape de ea. Cu sau fara camasa de noapte.

Pe de alta parte, fata visurilor nu se va da de ceasul mortii pentru a impresiona pe nimeni. De aceea femeia de care se indragosteste el este cea care nu-i serveste o masa cuprinzand patru feluri de mancare. Si nu o veti vedea nici folosind vasele de portelan elegante. Ea ii va gati la inceput o masa cuprinzand un singur fel: floricele de porumb. Fara milieuri fanteziste. Un castron marca Tuppeware este suficient. Ea isi intreaba musafirul direct “Vrei punga sau castronul?” Sase luni mai tarziu, aceeasi femeie gateste si-i pune in fata o mancare calda. Ce-si va spune el? “Ei , sa fie? Sunt cele mai bune macaroane pe care le-am mancat in viata mea!”

Acum el se simte ca un rege. Singura diferenta este timpul si efortul pe care a trebuit sa-l investeasca mai intai. Nu i s-a oferit totul de la inceput si astfel a apreciat mai mult ce a primit.

Sursa: “Ce fel de femei plac barbatilor” Sherry Argov

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s