Principiul atractiei (2)

Femeile care-i fac pe barbati sa urce munti ca sa ajunga la ele nu sunt intotdeauna exceptionale. Adesea, sunt doar cele carora nu pare sa le pese prea mult.

< Nu este vorba sa jucati un joc sau sa manipulati pe cineva. Este vorba despre diferenta dintre a fi cu adevarat dependenta de el si a-i arata deschis ca veti fi o partenere egala cu el intr-o relatie. Este vorba despre capacitatea de a va impune intr-o relatie.

Ce s-ar intampla daca l-ati anunta din prima zi ca sunteti dispusa sa va “dati peste cap” pentru el? El va crede ca sunteti disperata si va dori doar sa vada cat de mult sunteti dispusa sa cedati. Aceasta este natura umana. Va incepe imediat sa va testeze rezistenta. Cu cat veti deveni mai maleabila, cu atat se va astepta sa va supuneti mai mult. Va va percepe imediat ca pe o baterie Duracell, ca in textul reclamei: “Pana unde va merge? Cat de mult pot obtine de la ea?”

Supralicitarea sau zelul de a-l multumi va reduce respectul unui barbat pentru ea; va anula si va scurta durata relatiei. Majoritatea barbatilor nu percep o femeie care sare prin cercuri de foc ca fiind o persoana care reprezinta o provocare mentala. Femeile inteligente fac greseala de a porni de la premisa ca daca au titluri universitare, isi pot sustine cu succes parerile politice si inteleg bine titlurile din ziare, ii ofera unui barbat o stimulare mentala bun ain timpul cinei. Stimularea mentala are prea putin de-a face cu conversatia. In general, provocarea mentala are legatura cu impunerea sau nu a respectului fata de tine. Are de-a face cu modul in care va raportati la el. Are de-a face cu faptul ca el stie sau nu ca nu va temeti sa-l pierdeti.

Fata draguta face greseala de a fi disponibila tot timpul. “Nu vreau sa joc jocuri”, spune ea, aratandu-i astfel cat de mult se teme sa nu-l piarda, iar el ajunge in curand sa simta ca fata este 100% dependent ade el. Acesta este adesea momentul in care femeile incep sa se planga: “Nu-si rezerva destul timp pentru mine. Nu mai e la fel de romantic ca inainte.”

O femeie versata este disponibila doar din cand in cand. Uneori este disponibila, alteori nu. Este insa draguta, adica suficient de draguta pentru a lua in calcul preferintele lui atunci cand el doreste sa o vada, astfel incat sa se adapteze uneori acestora. Rezultatul? El nu mai este 100% sigur de ea.

Dar femeia care lasa totul pentru a se vedea cu un barbat? Barbatul este tot 100% sigur de ea. Dupa cateva intalniri, el incepe sa iasa cu baietii, vine acasa la miezul noptii, o suna, iar ea fuge la el ca sa-l vada. Cand o femeie merge la un barbat in miez de noapte pentru a-l vedea, nu lipseste de pe masina ei decat o firma cu neon pe care sa scrie LIVRARI.

Sursa: “Ce fel de femei plac barbatilor” Sherry Argov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s