Principiul atractiei (3)

Jucati rolul de trofeu, iar el se va transforma intr-un vanator

O femeie se subapreciaza si atunci cand se compara cu o alta femeie. Nu lasa sa se intample acest lucru atunci cand te simtiti amenintata de o alta femeie atragatoare, care intra in incapere. Ce trebuie sa faci daca doresti sa situezi o femeie pe locul 12 o femeie de pe locul 6 pe o scara de la 1 la 10? E simplu. Arata ca esti speriata de ea. Daca te prefaci ca nu o observi el va vedea ca ai incredere in tine si-l vei intriga. Apoi se va intampla un alt lucru ciudat. Brusc, ea nu va mai arata atat de bine in ochii lui pentru ca ea are doar atata putere cat ii dai tu.

Daca esti intr-o situatie incomoda, nu trebuie sa te simti obligata sa concurezi cu o alta femeie. In plus, nu trebuie sa-ti vdescoperi mai mult pielea sau sa-ti dezvalui sentimentele, ca si cand ai fi nevoita sa depui mai multe eforturi pentru a castiga atentia sexuala a unui barbat. Cunosc o femeie care dezbraca de pe ea straturi de haine, in functie de masura in care sunt imbracate celelalte femei din incapere. Problema o reprezinta din nou supralicitarea. Nu este necesar.

Sa faci parada de sexualitatea ta nu te avantajeaza in incercarea de a seduce un barbat. Nu se pune problema sa ai succes sa-l exciti; aceasta nu este o mare realizare. El se poate excita conducand o motocicleta sau se poate excita in somn. Problema nu este daca-l exciti, ci daca isi pastreaza interesul viu pentru tine dupa actul sexual. Aceasta este cheia.

Barbatii adevarati sunt atrasi de mai putin, nu de mai mult. Daca el vede o secretara frumusica purtandu-si parul strans intr-o coada de cal, pe loc, in lumina orbitoare a zilei, va incepe sa se intrebe cum ar arata ea cu parul eliberat din stransoare. Daca vede o femeie imbracata astfel incat sa se vada ca sub plover se misca ceva ce el nu poate vedea, dorinta sa de a vedea va fi si mai mare decat daca ea ar avea din start un decolteu adanc. Cand va aratati forma trupului, dar nu dezgoliti fiecare centimetru de piele, “dezambalarea cadoului” devine mult mai stimulativa. Daca el va trebui sa deschida un nasture al unui articol de imbracaminte pentru a ajunge sa vada ceea ce doreste, acest lucru il va excita mai mult, nu mai putin.

Partea dificila nu este sa-i starnesti unui barbat interesul. Smecheria este sa stii sa-i pastrezi interesul viu. Mare parte din impunerea propriei persoane in cadrul unei relatii incepe cu stapanirea de sine. Supralicitarea este supralicitare si cuprinde tot, de la apelurile telefonice frecvente catre un barbat pana la gatirea unei cine cu patru feluri de mancare si la imbracaminte provocatoare. Aminteste-ti zicala: lumanarea care arde de doua ori mai stralucitor se stinge de doua ori mai repede.

Daca, dupa un timp de la inceperea relatiei, te imbraci provocator, este cu totul altceva. Atunci el va sti ca faci acest lucru doar pentru el, asa ca devine o desfatare. De aceea auzi frecvent barbati spunand ca doresc o doamna in salon si o prostituata in dormitor. Ceea ce nu-i aratati ii pastreaza vie curiozitatea.

“Ar trebui sa ma accepte asa cum sunt!” spune femeia prea draguta. Sa te accepte? O nu, draga mea. Da-ti o palma. Trebuie sa te doreasca nebuneste. Acceptarea nu are nici o legatura cu asta. El accepta un pres de sters picioarele. Dar o doreste pe fata visurilor lui. Daca vrei acceptare, mergi la un grup de intrajutorare. Aici este vorba despre ceea ce-si doreste fierbinte. Totul a inceput de cand era mic. Cand a primit de Craciun o jucarie pe care nici nu o ceruse s-a jucat cu ea cinci minute. Jucaria pe care a pretuit-o a fost insa cea pe care a cumparat-o cu suma de bani castigata in doua luni, jucarie care se afla pe raftul de sus in magazin. Ii era inaccesibila, dar el revenea tot timpul in fata vitrinei, pentru a o privi. Se trezea in fiecare dimineata in zori de zi pentru a imparti ziare ca sa obtina acea jucarie. Este jucaria de care isi va aminti mereu deoarece a fost nevoit sa o castige.

Sursa: “Ce fel de femei plac barbatilor” Sherry Argov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s