Recapata-ti simtul umorului

Iti pierzi simtul umorului intr-o relatie de obicei in momentul in care esti pe cale sa “explodezi”. Aceasta inseamna ca te consumi din cauza fiecarei miscari a partenerului. E posibil sa te superi adesea cu usurinta pentru ceea ce nu obtii dintr-o relatie.

Simtul umorului este o calitate sexy. Poate ca barbatii nu o spun, dar observa cand iti pierzi prezenta de spirit. La inceput, probabil ai glumit cu el mai mult si faceati cu usurinta glume. Cand provocarea mentala a trecut, a disparut si simtul umorului.

Un mpd extrem de eficient de a pune un barbat la locul sau sau de a-l tine sub control este cu ajutorul umorului. Il poti anunta intr-un mod amuzant si jucaus ca siguranta ta ca femeie nu depinde de el.

Simtul umorulului inseamna mai mult decat sa inventezi ceva amuzant de zis; e vorba despre structura unei persoane. Avand umor, oamenii stiu ca te simti bine in propria piele. Stiu ca nu esti nervoasa. Scopul nu este sa devii un clovn; exagerarea nu e eficienta pentru ca se vede ca te straduiesti prea tare.

Este sexy sa poti glumi, deoarece umorul arata ca gandesti liber. Daca nu devii defensiva si razi din cand in cand de diverse lucruri, te va respecta mai mult. Atunci ii arati ca ai incredere in tine. De exemplu, el se poate amuza de modul in care ai parcat masina. Acest fel de glume il fac sa se simta barbat. Imaginea relaxata a unei femei care poate fi autoironica il incita, deoarece el crede ca va fi distractiva.

Politicienii de succes sunt instruti sa foloseasca unorul pentru a-i castiga pe oameni si a afisa incredere in sine. Cand Ronald Reagan a candidat la presedentie a fost intrebat in cursul unei dezbateri ce parere are de dezavantajul sau de a fi cel mai varstnic barbat care a candidat vreodata pentru functia suprema. Raspunsul sau a fost: “Refuz sa exploatez in folosul meu tineretea si lipsa de experienta a caontracandidatului meu.”

Sursa: “Ce fel de femei plac barbatilor” Sherry Argov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s