Secretele femeii versate

Femeia versata “actuala si rafinata” nu reprezinta ceva rau. Este o versiune mai sofisticata a proverbialei femei versate “din trecut”. Nu este incisiva sau rea, nici atunci cand se plange ca sa obtina ceea ce doreste. Actiunile ei vorbesc de la sine si este versata doar atunci cand este cazul.

Dupa parerea multora, termenul in original bitch deriva de la expresia “babe in total control of herself”

De ce le iubesc barbatii? In cazul unei femei versate, ei nu sunt niciodata siguri ca au castigat-o, deci incearca in continuare. Unii barbati incearca toata viata. Cand un barbat este cu o femeie dispusa sa capituleze, ea parca o cauta cu lumanarea si il face pe barbat sa o trateze mitocaneste. In timp ce fata draguta isi pierde capul, femeia versata il va face pe barbat sa isi piarda ratiunea. Cand o femeie isi pastreaza sangele rece, el devine mai interesat de ea. Se va gandi tot timpul la ea, nu se va satura de ea si va decide in final ca nu poate trai fara ea.

Exista o diferenta esentiala intre barbati si femei: femeile doresc siguranta si predictabilitate, iar barbatii tanjesc dupa aventura, pericol si impredictibilitate. Copil fiind, fata draguta se juca cu papusa Barbie si Ken; ea a crescut cu impresia ca si ea, la randul ei, va trai “fericita pana la adanci batraneti”. Pustii nu au nimic in comun cu papusa Ken, ei se identifica mai degraba cu personaje incitante care traiesc periculos, ca Batman, Superman si Spiderman.

Intrebati orice mama care copil pare sa creeze mai multe probleme – un baiat sau o fata. Multe mame marturisesc faptul ca baietii sunt mai dificili, in special daca sunt mai multi. De ce? Pentru majoritatea barbatilor siguranta inseamna plictiseala. Atunci ei cauta aventura si pericolul si merg de capul lor sa caute lucruri dificile. Tocmai acest element de pericol ii atrage in preajma unei femei versate.

Tensiunea resimtita in fata unei femei versate ii da barbatului un subtil sentiment de pericol. El se simte putin nesigur, pentru ca ea nu-i va manca niciodata din palma.

Iata ce va face fata draguta in prima luna impreuna cu el. Mai intai ii va face masaj la picioare. Apoi va praji oua asezonate cu 6 ingrediente si cu clatite alaturi. Ii va duce lenjeria la spalatorie si ii va calca toate camasile. Apoi ii va citi poezii si il va alinta toata ziua. Dupa ce el o va parasi, ea va spune in sinea ei: ” Nu pot sa cred ca mi-a facut asta!”

Multe femei cred ca un barbat cauta o femeie care va face … orice ii va cere el sa faca. Teoretic, barbatii asta vor. Dar, practic, atunci cand au obtinut deja ce si-au dorit se plictisesc imediat.

Atunci cand un barbat crede ca nu poate “sa greseasca” in fata ta si tu accepti orice iti serveste el, deja i-ai fluturat steagul alb, si el isi pierde interesul pentru tine. Dorinta lui va disparea instantaneu.

Sa nu cumva sa crezi ca el isi doreste o “domnita in suferinta”. Asa cum a spus cineva: “Cand salvezi o domnita aflata in suferinta, te alegi cu o domnita suferinda”.

Ideea ca doar o femeie care spune tot ce are pe suflet este cu adevarat indragostita nu se refera la iubire, ci la faptul ca poti deveni o fraiera. El vede o femeie blanda si isi spune: “Oh, nu. O agatatoare. Va trebui sa car dupa mine sacul asta de gelatina toata viata?” O data ce a inteles asta, o suna mai rar sau nu o mai suna deloc – dupa ce a facut sex.

Sursa: “Ce fel de femei plac barbatilor” Sherry Argov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s