Cum sa-i dai senzatia ca este puternic

Ajuta-l sa aiba o imagine de mascul in fata celorlalti. Lasati-l sa deschida usi si sa se adreseze chelneritei la restaurant.” O masa de patru persoane va rog!” Aceasta este doar pozitia de forte simbolica si nu conteaza.
Cand conduci cu adevarat in cadrul relatiei, nu este necesar sa trambitati acest lucru. Daca el te trateaza ca pe fata visurilor lui, ai toata puterea necesara. Retine, puterea feminina este la fel de mare. Este drept: barbatii controleaza lumea, dar femeile ii controleaza pe barbati.

Alice, o femeie mai in varsta, dar atragatoare, care a fost casatorita multi ani, dadea urmatorul sfat: “Ori de cate ori vreau sa fac ceva, imi conving sotul ca a fost ideea lui. Ii voi spune”Dragule, ai vrea sa mergem la acest restaurant sau la altul?” El plateste, asa ca il las sa creada ca este cel care alege. Iar dupa ce am mancat ii spun “Ce idee buna ai avut!”

Majoritatea barbatilor stiu ca pe femei le maguleste faptul ca ei fac lucruri romantice, dar femeile nu inteleg ca a-i da unui barbat senzatia ca este puternic are acelasi efect. Ii topeste ca pe unt. Este un mod blajin de a castiga in cadrul relatiei dumneavoastra.

Barbatii procedeaza la fel. Stiu ca ne plac trandafirii. Daca nu ar mai vedea vreodata un trandafir, nu ar fi o pierdere pentru ei. Sunt la fel de atrasi de trandafiri ca de o planta din cladirea lor de birouri sau de buruiana care creste in crapaturile din trotuar.

Majoritatea femeilor nu vor spune “nu” unei cereri rezonabile, formulata de un barbat care tocmai le-a adus un frumos buchet de trandafiri. Cand apelezi la orgoliul lui, are acelasi efect. El va dori sa ramana rege in ochii tai si sa te incante. Barbatii lucreaza o viata doar pentru a avea o femeie care sa-i priveasca adorator si sa le spuna “Esti minunat!” si “Te admir!” El va urca un munte doar pentru a se simti admirat de femeia pe care o iubeste.

“Imprieteneste-te” cu orgoliul lui. Cand se comporta ca un barbat si se poarta frumos cu tine, fa-i un mic “omagiu” orgoliului lui. Ar trebui sa se simta ca si Conan Barbarul de cateva ori pe saptamana.

Ori de cate ori face ceva util prin casa, cum ar fi adaugarea unui raft, lauda-l. Nu conteaza daca raftul atarna la 45 de grade, iar obiectele continua sa alunece de pe el. Bate din palme ca si cum ai fi cea mai fericita, dupa care cheama un tamplar sa repare raftul cand nu e el prin preajma. In clipa in care spui “E inclinat”, s-a terminat. El nu va mai face nimic util prin casa. Aceasta propozitie il va face sa se simta mai rau decat un copil mic, care a fost dojenit la ora de lucru manual.

Aprecierea este un instrument eficient in incercarea de a-l determina sa te trateze asa cum doresti. Cand esti mai blanda si mai feminina, apelezi la instinctul lui te a te proteja. Cand esti mai agresiva, apelezi la instinctullui de a concura.

Ori de cate ori lasi unui barbat impresia ca doresti “sa porti pantalonii”, vei intra aproape automat intr-o batalie, caz in care, felicitari, ai devenit oponentul lui! Daca ajunge sa concureze, joaca pentru a castiga, in detrimentul tau, si iti urez succes in incercarea de a obtine ceva pe aceasta cale.

Pe barbati trebuie sa ii dresezi putin, laudandu-i atunci cand se comporta frumos. Expresia favorita a unui barbat? “Esti cel mai bun.”

Sursa: “Ce fel de femei plac barbatilor” Sherry Argov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s