Avatar – James Cameron uimeste din nou

Avatar este deja pe buzele tuturor. Daca nu ai vazut inca filmul ar fi bine sa te grabesti. Avatar este genul de film pe care nu il poti rata pentru ca vei simti ca arati prost in fata tuturor prietenilor. Este genul de film 3D care te fascineaza.

Avatar, capodopera fantasy a lui James Cameron este unul dintre cele mai bine promovate filme ale anului. Ca de obicei, James Cameron s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Titanic i-a aduc lui Cameron recunoasterea pe care acesta si-o dorea si 3 Oscaruri – cea mai buna regie, cea mai buna imagine si cel mai bun montaj. 12 ani mai tarziu, Avatar ii aduce iubirea publicului.

Ce spun criticii despre Avatar?

Roger Ebert de la Chicago Sun-Times spune ca a simtit acelasi lucru ca atunci cand a vizionat Star Wars in 1977 in momentul in care a vazut Avatar si crede ca acest film extraordinar tocmai l-a proclamat pe James Cameron regele cinematografiei pentru a doua oara.

Todd McCarthy de la Variety spune si el despre Avatar ca este un film minunat, in opinia lui cel mai ambitios si mai scump facut vreodata, film care ridica stacheta in ceea ce priveste standardele tehnice pentru filmele SF si fantasy. McCarthy il numeste si el pe James Cameron “the king of the world” si spune ca acesta a reusit sa creeze in Avatar o lume fantastica noua si care merita vizitata.

Peter Travers de la Rolling Stone crede ca James Cameron este un vizionar si ca din fericire talentul sau este pe masura viselor sale. Travers spune ca Avatar este o dovada in plus ca James Cameron stie sa transforme inovatiile tehnologice in povesti care merita spuse.

Claudia Puig de la USA Today spune ca scenariul este slab. Dar cui ii va pasa de scenariu slab si de personajele unidimensionale cand Avatar arata atat de bine? Puig spune ca desi Cameron va fi incoronat rege al lumii filmului, este totusi cazul sa isi ia un scenarist.

Rolul feminin este jucat de Zoe Saldana. Haideti sa vedem cate ceva din stilul ei vestimentar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s