Oscar pentru un par superb… Jennifer Aniston

Desi nu putem spune ca Jennifer Aniston este o femeie extrem de frumoasa, totusi este mereu pe pozitii fruntase in toate clasamentele celor mai frumoase femei din lume. Cel mai important atu al ei este superba sa pobdoaba capilara. Jennnifer Aniston a dat mereu startul la noi trenduri in materie de tunsori, coafuri si produse de ingrijire a parului. Desi veniturile sale ii permit sa foloseasca toate noutatile in domeniu in saloane profesioniste pentru a obtine aceste rezultate, exista totusi si solutii la indemana celor dintre noi care nu isi permit sa calce prea des pragul saloanelor. Iata cateva dintre solutiile usor de aplicat la tine acasa cu rezultate exceptionale pentru parul tau:

1.Folositi ulei de masline in noaptea de dinaintea zilei in care iti speli parul. Aplicati o cantitate mica de ulei pe toata lungimea parului. Acesta are rolul de a hidrata si de a repara cuticulele parului. E recomandat in special persoanelor care au parul foarte uscat sau deteriorat datorita vopsitului sau permanentului.

2.Parul ondulat nu trebuie periat prea des. Foloseste un pieptene cu dinti rari sau cel mai indicat chiar degetele ca sa realizezi o dezordine cocheta si naturala. Dimineata stropeste-l cu apa si scutura-l pentru a evidentia si separa buclele.

3.Clatiti-va la sfarsit cu apa rece in care puneti cateva picaturi de otet. Apa rece in combinatie cu otetul inchid cuticulele firului de par, in acest fel acesta devine mai stralucitor si mai usor de descurcat.

4.Dormi pe o fata de perna din satin. Bumbacul este aspru iar firele de par se inaspresc si se usuca frecandu-se de perna toata noaptea.

5.Uscati-l cu feon-ul in sensul firului de par! In momentul uscarii cu feon-ul, dirijati fluxul de aer cald catre varfuri, nu spre radacina. Terminati cu un jet de aer rece.

6.Parul fin se electrizeaza foarte usor. Nu folositi pieptene din plastic deoarece acesta se freaca de par si produce energie statica.Folositi doar perii din par natural si pieptanatil cat mai rar. Dupa spalarea parului aplicati balsam si folositi spary-uri speciale antistatice.

7.Parul trebuie tuns o data la 6-7 saptamani. Stiu ca toate tineti la lungimea parului dar daca nu taiati macar 1 cm la 2 luni acesta va creste mult mai greu si varfurie se vor despica creand un aspect de par neingrijit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s