Ce spune culoarea ochilor despre tine!

Ochii, numiti si oglinda sufletului, sunt un indiciu relevant asupra personalitatii omului din fata noastra.

In functie de starea noastra de spirit, acestia capata nuante variate. Indiferent ca sunt albastri, negri, caprui sau verzi, ochii oglindesc ceea ce sufletul vrea sa spuna, chiar daca acestia nu indraznesc sa o faca.

Ochii albastri

Persoanele cu ochii albastri sunt atractive, am putea spune chiar adorabile. Idealurile de frumusete confera atat femeilor cat si barbatilor cu ochi albastri un punctaj ridicat si un sarm deosebit.

Aceste persoane sunt deosebit de romantice si de emotionale. Nu sunt in general prea sociabile si le este greu sa intretina relatii cu cei din jur intr-o prima faza.

Odata ce au inceput sa se obisnuiasca cu anturajul vor deveni mai calde, dar nu sunt totusi genul care sa lege prietenii de lunga durata.

Familia si dragostea sunt foarte importante pentru ei si aceste domenii sunt singurele in care nu vor da in nici un caz dovada de superficialitate.

Le face placere sa faca surprize placute, sa ofere lucruri speciale peroanelor care le sunt dragi.

Tot timpul sunt alaturi de tine si te sprijina atunci cand lucrurile nu merg prea bine. Fac orice pentru a le face placere persoanelor pe care le iubesc.

In situatii limita se bazeaza foarte mult pe intuitie decat pe logica si sunt mai degraba impulsive decat cugetate si analitice.

Aceste persoane sunt de obicei persoanele care reusesc cel mai bine in viata.

In general au tendinta sa trateze lucrurile cu superficialitate si irationalism ceea ce le face drumul in viata un pic mai anevoios.

O persoana timida in ceea ce priveste noutatea in viata sa are dificultati in exteriorizarea sentimentelor si a intretinerii relatiilor cu cei din jur, intr-o prima faza.

Ochii verzi

Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi!

Ochii verzi apartin unor persoane foarte pasionale. Le place sa se joace, cand vine vorba de o relatie, de-a soarecele si pisica.

Persoanele cu ochii verzi sunt in general misterioase si deosebit de senzuale. Stiu sa flirteze si le este foarte usor sa seduca.

Temperamentali si pasionali cei cu ochii verzi vor reusi foarte usor sa ii atraga pe cei din jurul lor.

Nu sunt excesivi de ambitiosi, dar sunt perseverenti si tenace. Atunci cand si-au fixat un obiectiv il vor urma pana la capat.

Stiu sa-si urmareasca scopurile si sunt deosebit de iscusiti in afaceri. Nu pot fi opriti prea usor atunci cand si-au pus ceva in cap.

Au multe vise si intotdeauna scopul lor este sa le implineasca; nu le place sa lucreze cu jumatati de masura.

Au capacitatea de a vedea calitatea cea mai buna din oameni si ii apreciaza pentru ceea ce ei sunt si ceea ce ei reprezinta.

Din pacate persoanele cu ochii verzi au doua defecte majore: nesinceritatea in relatiile cu cei din jur si instinctul vindicativ. Atunci cand cineva le-a facut un rau, urmarea nu poate fi din punctul lor de vedere decat razbunarea. Sunt orgoliosi si nu pot lasa o fapta sa treaca nepedepsita.

In relatiile de dragoste sunt constanti si fideli atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea. Au un apetit sexual foarte ridicat si pot fi destul de posesivi. Dragostea este pentru ei o prioritate si nu vor sta intr-o relatie daca aceasta nu exista.

Ochii caprui

Organizati, incapatanati si orgoliosi, rar renunta la convingerile lor. Sunt adevarati luptatori si se conceantreaza pe cariera si pe obtinerea bunastarii materiale. Sunt persoane analitice si rationale, care se bazeaza in viata si in confruntari pe analiza logica.

Nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale.

Sunt in general persoane extrovertite, sincere si generoase. Le place sa ofere dar stiu si sa primeasca.

Le place sa intretin arelatii de durata si nu isi pierd timpul cu relatii superficiale de pe urma carora vor ramane doar amintiri si nimic altceva.

Se implica profund in relatii, le place sa faca persoana draga de langa ei sa se simta iubita si satisfacuta. Sunt persoane placute, incantatoare, adora sa isi fac noi prieteni si sa-si largeasca orizonturile.

Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice pentru a o impresiona, pentru a mentione pasiunea, si ca relati alor sa reziste.

Sunt romantici, uneori devin confuzi pentru ca nu mai reusesc sa desluseasca realitatea se fantezie.

Se supara usor, dar dupa ce le trece au capacitatea de a reveni si de a o lua de la capat.

Sunt persoane amabile, politetea mai intotdeauna e un principiu ce-l respecta cu strictete.

Ochii negri

Sunt persoane curioase, le place sa incerce orice lucru nou ce le apare in cale, foarte rar spun “nu” la noi experiente. Sunt firi curajoase nu le este frica sa isi sustina opinia sau sa ia apararea unui prieten.

Nu le place sa minta si nici sa fie mintite. Uneori accepta unele situatii chiar daca nu le place ceea ce fac. Sunt generosi, adora sa iasa cu prietenii.

Sunt energici, uneori prea grabiti, impulsivi, se enerveaza repede, si tin supararea mult timp.

35 comments

 1. super tare, il regasesc si pe iubitul meu are ochi albastri si e adevarat tot ce scrie, dar ma regasesc si pe mine si la fel e adevarat despre ochi caprui e super 😉

 2. eu am ochii negri si imi plac extraordinar de mult ce scrie despre ei e adevarat ocii negri si caprui fura inima orcui

 3. eu am ochii albastri! cei care au ochii albastri sunt cei mai frumosi! nu va ofticati,ochi caprui!

 4. la ochii negri se potriveste totul inafara de surarare, se poate msa tinem laia si sa i-ti facem viata un calvar, dar daca intalnesti un om bun,acesta doar va renunta la tine pentru totdeauna

 5. Imi place ochii capruii , ochi caprui fura inima orcuii , desi ati auzit de culoarea la ochii neagra? Are prietenu meu .. E adorabil.. Intradevar ochii capruii sunt ceii mai frumosi.. Si ochi albastrii sunt frmosi dar mai mult imi place culoarea la ochii căpruii o ador.. Felicitari la cei cu ochii căpruii!!!!!:*:*:*:*:*:*

  • imi place ochii capruii , sunt cei mai frumosi ochii . Dar ati auzit de culoareaneagra? Are prietenul meu il cheama Ovidiu..E adorabil…. Dar si ochii albastri sunt frumosi:* Dar mai mult culoarea capruii … Felicitari la ceii care are ochii capruii:*:*:*:*:*:*

 6. Ochii sunt frumosi indiferent de culoare,fiecare cu preferintele lui.Si eu am ochi albastri spre vedre,dar mi se pare ca ochii negrii sunt cei mai frumosi ❤

 7. Ochii verzi sint mincinosi.
  Ochii negri sint frumosi.
  Ochii albastri si caprui
  Fura inima oricui

 8. Eu am ochii caprui si e foarte adevarat ce se spune despre ei, de fapt toti ocii sunt frumosi si speciali pentru cei care ii au

 9. Eu am ochi Verzi ,Albastri ,Caprui ..ce sa cred . Am toate cele 3 culori in proportionalitate egală !? Ma ajutati !?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s