Machiaj de seara pentru blonde, brunete si roscate

Seara este momentul perfect pentru a crea un look indraznet sau experimenta culori socante. In timpul zilei, culori precum maro neutru sau nuante de roz si piersica pot fi transformate intr-un machiaj de seara, partea placuta este ca machiajul de seara nu urmeaza nicio regula pentru a crea un aspect unic.

Sfaturile pentru blonde, brunete si roscate includ:

Blondele

Creati aspectul smoky eyes/buze pale, cu o schimbare. Renuntati la rimelul si conturul negru si folositi in schimb un maro intens. Conturati si pleoapa superioara si cea inferioara, apoi stergeti usor cu un pamatuf din bumbac. Aplicati doua-trei straturi de rimel pe genele superioare si doua straturi pe cele inferioare. Aplicati un fard de obraz roz stralucitor sau piersica numai pe pometi, iar pe buze aceleasi nuante pentru gloss, amestecate cu putin anticearcan.

Pentru un efect dramatic al ochilor, aplicati un fard de ochi crema in rosu inchis metalic, aramiu sau albastru inchis (asigurati-va ca se potriveste culoarea tonului vostru de piele) numai pe pleoape. Nu folositi contur pentru ochi, ci aplicati doua-trei straturi de rimel negru maroniu pe genele superioare si inferioare. Aplicati una-doua atingeri de stralucire pe pometi si complimentati buzele cu un ruj diafan de culoare trandafirie sau piersica si o atingere de gloss transparent pe mijlocul buzelor.

Brunetele

Brunetele pot experimenta cu indrazneala culori precum lisita, bleu, visiniu si verde. Pentru un efect dramatic al ochilor, conturati pleoapa superioara cu un creion contur diafan intr-una dintre nuantele de mai sus. Alungiti si ondulati genele. Conturati linia inferioara usor. Aplicati pe pometi fard in nuante de roz sau piersica si umpleti buzele cu gloss transparent.

Pentru buze bine reliefate, conturati-le cu un creion de o nuanta asemanatoare cu cea a buzelor. Folositi o pensula pentru a aplica un strat de ruj crema mov intens sau rosu diafan. Estompati, aplicati un al doilea strat si apoi un gloss transparent. Cu buzele asa de bine conturate, pastrati machiajul ochilor in limite minime, cu doua straturi de rimel negru si o usoara umbra de fard de obraz roz sau piersica.

Roscatele

Un verde usor spre mediu sau aramiu pentru fardul de ochi contrasteaza cu parul roscat. Aplicati fard numai pe pleoapa, conturati pleoapa superioara cu un creion maro mediu si aplicati doua-trei straturi de rimel maro. Folositi un fard de obraz piersica si un gloss de aceeasi culoare, amestecat cu unul transparent.

Creati un look bronzat, inspirat de plaja tropicala, folosind mai intai un gel de sprancene colorat. Folositi un fard de pleoape crema in nuante de aramiu pe pleoape si contur pentru pleoapa inferioara in aceeasi nuanta. Aplicati doua straturi de rimel maro si una-doua atingeri de fard de obraz. Folositi o pensula de fard pentru a aplica bronzantul pe pometi si tample, amestecand piersica si glos transparent pentru buze.

Sursa text: http://www.flu.ro

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s