Cizmele peste genunchi

Sunt convinsa ca iti mai aduci aminte de Julia Roberts in Pretty Woman si cizmele ei negre, lungi peste genunchi? Atunci cu siguranta stii cum reusea sa intorca toate privirile. Nici nu e de mirare, deoarece cizmele peste genunchi, indiferent cum sunt purtate, dau o nota foarte feminina tinutei si mult sex-appeal. In sezonul rece, moda iti pune la picioare niste arme de seductie redutabile: cizmele peste genunchi. Cizmele inalte, peste genunchi sunt de departe must have-ul acestui sezon.

Sunt prezente pe toate podiumurile de moda, in toate buticurile care se respecta si in toate revistele de moda.

Cel mai potrivit este sa combini cizmele de acest gen cu o pereche de leggings, cu blugi skinny, cu o fusta/rochie mini sau, pentru ca tot e sezonul rece, cu un pulover mulat. In orice caz, nu trebuie sa le acoperi sau sa le porti cu pantaloni largi sau indoiti.

Daca esti mai scunda sau mai plinuta, mizeaza pe cizmele peste genunchi pentru a-ti alungi look-ul. De asemenea, in functie de stilul tau vestimentar, poti opta fie pentru o pereche de cizme casual, fie elegante, cu tocuri. Acestea sunt valabile in numeroase variante, culori, materiale si forme, asa ca ai de unde alege.

Cizmele peste genunchi sunt foarte versatile, ele putand fi purtate cu diferite ocazii, dar nu se recomanda aceste cizme la serviciu sau la biserica, pentru ca sunt periculos de sexi.

Cu aceste cizme peste genunchi poti trece de la casual la senzual cu mare usurinta.

Cizmele peste genunchi sunt o atractie pentru barbati. Multe femei sunt atrase de aceste cizme peste genunchi pentru ca ele sunt un punct de atractie pentru barbati. Daca nu vrei sa ti se observe micile defecte corporale, atunci poarta o pereche de cizme peste genunchi si toata lumea te va admira! In magazine poti gasi o paleta variata de cizme de diferite culori si de materiale diferite. Alege perechea potrivita in functie de locul in care mergi. e anunta un sezon lung si rece de aceea nu trebuie sa lasi iarna sa te surprinda fara o pereche de cizme peste genunchi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s