Machiaj Audrey Hepburn

Toată lumea a auzit de Audrey Hepburn. Cu o silueta fina care o facea sa fie invidiata, o frumusete neconventionala, o distinctie aproape regala si o inteligenta vie, a fost o personalitate naturala si puternica, ce nu ar fi putut fi creata in studiourile de la Hollywood.

In mai multe ocazii a fost aleasa cea mai frumoasa femeie a tuturor timpurilor, ultima oara intr-un sondaj realizat in 2006 de revista New Woman. In anii ’50, look-ul boem si sic al lui Audrey era de-a dreptul rebel, daca o comparam cu divele voluptoase ale acelei perioade – Elizabetyh Taylor sau Marilyn Monroe. Avea pieptul plat si o talie de 45 de cm. Publicul a fost mereu vrajit de combinatia de gratie, eleganta si prospetime.

Imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare. Stilul vestimentatiei ei continuă să fie popular în rândul femeilor şi în ziua de azi. Rochia neagră “Givenchy” din filmul “Breakfast at Tiffany’s” a fost vândută în 2006 cu peste 462.000 £, cel mai mare preţ pentru o rochie dintr-un film.

“Stiu ca am mai mult sex appeal pe varful nasului decat nu au multe femei pe intreg corpul. Nu este chiar izbitor, dar el exista.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s