Actrite cu un zambet contagios

Zambetul natural, deschis si spontan reprezinta calea cea mai sigura de a ne apropia de ceilalti. Psihologii afirma ca zambetul reprezinta oglinda fidela a personalitatii. Uneori zambim ca sa alungam tristetea si sa inducem entuziasmul, alteori zambim pentru ca cineva ne zambeste. Unii cercetatori se jura ca si fetusii zambesc cand aud vocea mamei iar bebelusii nascuti orbi incep sa reactioneze la vocea mamei prin zambet in jurul varstei de doua luni. Prin urmare zambetul este un instinct, toata lumea e capabila sa zambeasca. Unii oameni zambesc mai mult, ca dovada a optimismului ce ii caracterizeaza, alti oameni se lasa coplesiti de probleme si uita sa zambeasca.

Cand zambesti mai mult esti mai atragator, pari mai abordabil si apare stralucirea aceea in ochi…

Iata cateva actrite cu un zambet irezistibil

Kate Hudson

Cu o mama la fel de celebra, Kate Hudson reuseste sa se remarce nu doar prin frumusete si talent dar si prin personalitate.

Fermecatoare pe covorul rosu:

Cameron Diaz

Nascuta in San Diego, California, pe 30 August 1972, Cameron Diaz paraseste scoala la varsta de 16 ani pentru a deveni manechin si calatoreste in intreaga lume. Se intoarce in California la varsta de 21 de ani.In 1994 decide sa se prezinte la castingul filmului The Mask. Succesul filmului o împinge direct in faţa scenei.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este cea mai bine platita actrita de origine hispanica din lume , incasand pentru un rol in film peste 15 milioane de dolari .

Jessica Alba

Frumoasa, sexy, haioasa.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tau. Gabriel José García Márquez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s