De ce isi doresc barbatii ca femeile sa se imbrace ca niste tarfe (dar niciodata in public)

Mintea barbatului are nevoie de varietate. Ca majoritatea masculilor din specia mamiferelor, barbatul este programat sa caute si sa se imperecheze cu cat mai multe femei sanatoase. De aceea barbatilor le place tot ce e nou, cum ar fi lenjeria sexy, in cazul unei relatii monogame. Spre deosebire de alte mamifere, barbatii se pot amagi sa creada ca au adevarat harem cu diverse femei si lenjerie sexy. De fapt, aceasta este modalitatea lor de a pune o punga in cap, spre a parea mereu ca este vorba de altcineva. Majoritatea femeilor cunosc efectul imediat al lenjeriei asupra barbatului, desi putine pricep de ce este atat de mare.

Intotdeauna de Craciun sau de Valentine Day, raioanelor de lenjerie din supermarketuri sunt pline de barbati care, dintr-un adevarat spirit de turma, incearca sa gaseasca un cadou cat mai sexy pentru partenerele lor.Un studiu facut in America a aratat ca femeile care poarta lenjerie erotica foarte variata au niste soti mult mai fideli decat femeile care prefera lenjeria alba din bumbac. Aceasta este una dintre caile prin care barbatul isi manifesta dorinta de varietate intr-o relatie de tip monogam.

De ce barbatii sunt o minune care dureaza trei minute

Pentru a face trecerea de la un inceput rece la un orgasm, timpul mediu pentru un barbat sanatos este cam de doua minute si jumatate. Pentru o femeie sanatoasa, acelasi timp este in medie de 13 minute. Pentru majoritatea mamiferelor, imperecherea este o chestiune rapida, pentru ca atunci cand sunt preocupate sa fie impreuna ele sunt vulnerabile in fata animalelor de prada. Sexul rapid a fost solutia Naturii de a salva speciile.

“Esti un amant jalnic”, spune ea. “Cum poti sa-ti dai seama numai dupa doua minute?”, intreaba el.

Sursa: “De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda?” Allan & Barbara Pease

Adriana Lima

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s