Tendinte in manichiura 2010

Manichiura este un detaliu foarte important. Acasa, la serviciu, la intalnirile cu prietenii, la petreceri, manichiura va spune intotdeauna ceva despre tine. O manichiura ingrijita va fi mereu un mare plus pentru orice femeie.

Nu de putine ori am auzit ca barbatii acorda o foarte mare importanta aspectului mainilor unei femei, acesta constituind pentru ei o evidenta sursa de atractie.

In 2010 tendintele in manichiura sunt cat se poate de diverse, potrivite fiecarei femei.

Forma si lungimea
Se poarta unghiile cu o forma cat mai apropiata de cea naturala. In ceea ce priveste lungimea acestora se poarta unghiile nu foarte lungi, care depasesc doar foarte putin varful degetului.

In functie de lungimea unghiei se alege si culoarea ce urmeaza a fi aplicata. Daca preferati unghiile scurte puteti opta pentru un lac de unghii inchis la culoare, iar daca din contra, preferati unghiile lungi ar trebui sa folosti un lac mai deschis.

Cromatica
Se folosesc atat tonurile reci (pruna, albastru marin, indigo, negru, gri), cat si cele calde (rosu, roz, bej). Rosul mat se poarta in continuare indiferent de ocazie. Daca preferati nuantele calde, specialistii in domeniu va recomanda picturile sau degradeurile de ton.

Accentul se pune foarte mult pe manichiura naturala, care subliniaza aspectul ingrijit al unghiilor si feminitatea. Tot in aceasta tendinta, se poarta in continuare clasicul french in nuante de roz, bej, auriu sau argintiu.

Tendinte
In concluzie, se remarca trei tendinte in abordarea cromaticii: rosu, nuantele puternice si nuantele naturale.

1. Specialistii recomanda rosul aprins femeilor indraznete, care au o forma impecabila a unghiilor, de lungime medie, cu varfurile usor rotunjite.

2. Nuantele puternice, tonurile intense de ciclam, mov, dar si tonurile inchise (violet, maro, indigo, negru etc.) trebuie sa aiba o textura stralucitoare. Pentru un plus de feminitate, le puteti alege pe cele care contin particule sclipitoare. Sunt ideale pentru persoanele cu o piele mai inchisa la culoare.

3. Avantajul major al lacurilor de unghii naturale este ca nu se demodeaza niciodata. Sunt recomandate persoanelor care nu au o forma perfecta a unghiilor. Se poarta tonurile delicate de bej sidefat, roz sau alb satinat. Aceste nuante deschise dau un aspect foarte ingrijit si sunt foarte usor de aplicat.

Iata cateva aspecte esentiale pe care trebuie sa le tineti minte cand aplicati lacul de unghii:

1. Daca doriti sa aplicati tonuri inchise, acestea vor lasa pe unghie urme colorate inestetice. Ca sa evitati acest lucru va trebui sa aplicati mai intai un lac-baza.

2. Pentru ca lacul de unghii preferat sa acopere unghia uniform, trebuie sa aiba o culoare intensa si sa fie durabil.

3. Este necesara aplicarea lacului de unghii in doua straturi. Intre aplicari este recomandat sa asteptati cateva minute pentru ca stratul dinainte sa se usuce suficient.

Indiferent de forma, lungimea si cromatica aleasa manichiura trebuie sa fie intotdeauna impecabila.

Sursa:http://www.cherie.ro
Articol de Roxana Olaru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s