Anahi la Sala Palatului

Dupa isteria pe care a provocat-o in intreaga lume destramarea grupului RBD, pentru fanii fideli iata si o veste buna: Anahi concerteaza la Bucuresti! Spectacolul face parte din turneul de promovare a albumului “Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD. Turneul a inceput pe 5 decembrie si va dura pana in mai 2010, in tari ca Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, tari din America Latina, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicana, Puerto Rico si, evident, Romania. Evenimentul va avea loc pe data de 13 martie 2010, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, anunta port.ro
Show-ul absolut incendiar pe care il va prezenta carismatica solista va fi o surpriza pentru toti cei care vor fi prezenti la concert. Anahi a fost timp de mai multi ani imaginea unei cunoscute marci de racoritoare si a jucat in diferite filme si telenovele.
Zambetul si charisma ei au cucerit lumea. Telenovela Rebelde, in ea care a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depasind frontierele si ajungand sa fie transmisa in toata America Latina si Statele Unite, dar si in tari ca Spania, Romania, Serbia, Slovenia si Germania, precum si in tari din Orient.
Sursa:http://www.cronicaromana.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s