Gwyneth Paltrow – sexy la 38 de ani

Nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă, în urma sărbătorilor de iarnă, s-a trezit cu câteva kilograme în plus. Iar când producătorii “Iron Man 2” i-au spus că trebuie să le dea jos pentru a intra în hainele sexy ale lui Pipper Pots, Gwyneth Paltrow nu a stat mult pe gânduri şi s-a pus pe slăbit.

“Nu o să vă mint, a fost un proces foarte dificil. Nu mă dau în vânt după diete şi nu le ţin decât când există o miză în joc, cum s-a întâmplat în acest caz”, explică actriţa.

Deşi regimul a fost unui sever, Gwyneth şi-a îndeplinit obiectivul, după cum s-a putut vedea şi pe covorul roşu al premierei “Iron Man 2”

La 38 de ani, picioarele lui Gwyneth Paltrow pot rivaliza cu cele ale oricarei adolescente. Tehnica folosita de Gwyneth este comuna mai multor tipuri de fitness, incurajand si arderea de extracalorii. Este folosita si de amatorii de yoga sau pilates, practici care nu-i sunt straine nici actritei.

Ca orice om, la fel şi Gwyneth Paltrow se gândea în tinereţe numai cum să aibă succes şi mulţi bani. Câştigătoarea Oscarului admite că dorinţa de a reuşi, din tinereţe, a ajutat-o să obţină mai mult decât îşi dorea, dar că este mult mai fericită de când a învăţat să aprecieze micile plăceri ale vieţii.

“Este bine să ai bani, să ai succes şi relaţii, dar ştiu că dacă aş rămâne fără aceste lucruri, dacă aş avea familia, totul ar fi bine”, spune Gwyneth Paltrow în America’s Parade.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s