Tunsoarea bob a la Coco Channel

In ciuda faptul ca acest trend dureaza de ceva timp, in fiecare sezon revine cu o alta varianta.

In istoria coafurilor au existat putine celebritati care au reusit sa-si impuna stilul lor in lumea modei. Coafurile Marilyn Monroe sau Coco Channel au reusit sa convinga generatii intregi ca merita sa poarte aceste stiluri. Pe parcursul deceniilor, coafura Coco Channel a fost usor adaptata pentru a fi la moda in randul vedetelor, dar si in randul femeilor din intreaga lume.

Tunsoarea bob a la Coco Channel

Tunsoarea a aparut pentru prima data in 1920 si este la moda si acum, insa a suferit mici modificari prin adaugarea bretonului, a onduleurilor sau prin tunderea mai scurta a buclelor intr-o parte a fetei.

Aceasta tunsoare a fost purtata de multe dive de la Hollywood printre care Paris Hilton, Christina Ricci si Madonna,Brigitte Bardot, Katie Holmes, Jessica Alba potrivit site-ului dailymail.co.uk.

In urma cu trei ani Victoria Bechkam a lansat moda unui bob usor diferit, care este purtat de Katie Holmes si Rihanna, care mai nou se poarta pixie. Despre Rihanna se poate spune ca si ea a impus mai multe stiluri de coafuri, incepand de la parul buclat si lung pana la scurt si drept.

In afara de cantareata mai sunt si alte celebritati care si-au schimbat de nenumarate ori coafurile. Incepand de la blond, brunet, roscat, cu parul de lungimi diferite, prins in coc sau lasat liber. In aceasta lista se numara Angelina Jolie, Paris Hilton, Cameron Diaz, Hilary Duff si Eva Mendez.

Sursa: Cristina Corpaci, femina.rol.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s