Rochiile cu spatele gol

Alege rochia care ti se potriveste, care te va face sa te simti sigura si frumoasa. Cand porti o asemenea rochie trebuie sa te astepti la multe priviri admiratoare asa ca adopta o atitudine corespunzatoare.

Acest gen de rochie nu este adecvata la orice eveniment la care te-ai putea duce. Sunt potrivite pentru petrecerile de cocktail si mai putin recomandate la ceremoniile religioase sau nunti (asta pentru a nu eclipsa mireasa).

Cand alegi o rochie cu spatele gol trebuie sa te hotarasti cata piele vrei sa fie expusa.  O rochie clasica este modesta in fata, tinand totul acoperit.  Oamenii nu se vor astepta sa-ti vada spatele complet si este acel element surpriza care ii va face sa vorbeasca.

Este important ca rochia sa ti se potriveasca perfect, in special atunci cand spatele este mult mai gol. Nu trebuie sa descoperi partea de mai jos de spate! Cand iti incerci rochia sa te uiti in oglinda din toate partile si sa te asiguri ca doar spatele este expus si nimic mai mult decat atat.

Ultimul lucru pe care l-ai dori pe spatele lasat liber este sa ti se vada sutienul care te va indeparta complet de aspectul vibrant al rochiei, deci, alegerea unei lenjerii bune pentru a fi purtata sub aceasta rochie este esentiala.

Unele rochii sunt lungi si taiate ingust, daca esti inalta si supla, vei arata fantastic intr-o rochie taiata in acest stil.

Rochiile cu spatele gol pot fi dea-dreptul spectaculoase! Sun extraordinar de feminine si incitante. Daca ai parul lung poarta-l sus pentru ca portiunea corpului care este accentuata de rochie sa atinga efectul maxim. Dar asta nu este o regula.

Rochiile cu spatele gol pot fi gasite si in lungimi scurte. Daca ai picioare pe care alte femei le invidiaza, acesta este stilul pe care ar trebui sa-l ai in vedere. Cu toate acestea, daca rochia este prea scurta si spatele tau este expus mult, alegerea unor pantof si accesorii potrivite te vor face sa nu pari ieftina. Aceasta infatisare este cea mai potrivita pentru femeile mai tinere.

Purtarea unei rochii cu spatele gol este o metoda sigura de a-i face pe altii sa se uite la tine de fiecare data cand treci pe langa ei. Fiecare femeie are nevoie de o asemenea rochie in garderoba sa.

One comment

  1. aveti idee unde pot gasi rochiile acelea din dantela cu spatele gol?( ca cele din imaginile de mi sus)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s