Angelina Jolie, pe coperta revistei Vanity Fair USA

Angelina Jolie a pozat pentru coperta revistei Vanity Fair SUA din august 2010 si a acordat un interviu despre copii si iubitul ei, Brad Pitt.

Cum tabloidele sunt pline de intamplari ireale din viata cuplului Joklie-Pitt, Angelina a mai lamurit cateva lucuri.

“Nu sunt insarcinata”, a declarat Angie zambind. Eu si Brad nu ne opunem acestei idei, insa vrem sa fim siguri ca reusim sa acordam o atentie speciala fiecarui membru din familia noastra. Deocamdata copiii sunt mici, insa in curand vor avea nevoie de ore intregi de discutii in mijlocul noptii, asa cum faceam eu cu mama mea. Vrem sa fim absolut siguri ca nu construim o familie atat de mare incat sa nu avem suficient timp sa ii crestem pe fiecare foarte bine”.

Angelina incepe sa le descopere personalitatile celor 6 copii ai sai si ne dezvaluie cateva lucruri depre ei: Maddox este un intelectual, este foarte bun la scoala, mai ales la istorie si isi doreste sa fie scriitor sau sa calatoreasca prin lume si sa descopere locuri si oameni. Zahara este foarte eleganta si are o voce extraordinara. Despre primul ei nascut, micuta Shiloh, Angelina ne spune ca este foarte talentata, amuzanta si un adevarat performer si se recunoaste in personalitatea lui Shiloh pe dansa cand era mica.

Angie nu este ingrijorata de faptul ca fiica sa, Shiloh, se imbaraca la fel ca fratii sai si a dorit sa se tunda baieteste. “Ea crede ca este unul dintre frati”, declara amuzata Angie.

Knox si Viv, gemenii de doi ani ai cuplului Jolie-Pitt, au deja personalitati puternice, Viv purtandu-se ca o adevarata domnisoara, iar Knox ca un pusti. Nici vorba de ceea ce scriau ziarele ca cei doi gemeni ar fi bolnavi!

Intrebata de viitoarea sa nunta cu Brad, Angelina sustine ca nu este impotriva mariajului, insa considera ca a creste copii impreuna este un angajament mult mai important si este pe viata.

Ziaristii de la Vanity Fair au intrebat-o si ce parere are de aspectul lui Brad Pitt, care poarta o barba lunga si argintie. Iar Angelina a zambit si a declarat: “il iubesc pe Brad, oricum ar fi el”.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s