Minka Kelly – cea mai sexy femeie din lume

Actrita Minka Kelly a fost numita de revista Esquire  cea mai sexy femeie in viata.

Fosta vedeta din “Friday Night Lights” a luat coroana care i-a fost oferita anul trecut lui Kate Beckinsale. Minka se alatura astfel celebrelor actrite Kate Beckinsale (37 de ani), Halle Berry (44 de ani) & Charlize Theron (35 de ani), care au primit aceasta distinctie in 2009, 2008, respectiv 2007,

Kelly, care a pozat doar in lenjerie pentru coperta numarului din noiembrie al revistei a recunoscut ca nu s-a simtit tot timpul fermecatoare, pe masura ce a fost crescuta de mama ei – o stripteuza.

Actrita a vorbit deschis recent despre perioadele dificile din viata ei si despre mama ei, care, pentru a-i oferi o viata decenta, a fost nevoita sa lucreze ca dansatoare exotica.

“Venea acasa la ora 3-4 dimineata si cateodata avea nopti bune, in care ma trezea in miezul noptii si mergeam la Ralphs – un lant de magazine din LA) la cumparaturi.” a declarat actrita.

“Toată lumea se zbate la Hollywood, fiecare încearcă să ajungă sus. Când ai ajuns cât de cât cunoscut provocările sunt din ce în ce mai mari”, spune actriţa.

Actriţa a apărut în producţia de la NBC, “Parenthood”, în această toamnă, în filmul horror “The Roommate” şi în comedia care nu s-a lansat încă, “Searching for Sonny”. Cu siguranţă va ajunge şi mai cunoscută anul viitor.

Iubitul lui Minka este starul celor de la Yankee’s, Derek Jeter, dar nu-i place să-şi facă publicitate cu acest lucru.

Tatăl actriţei este fostul chitarist al trupei Aerosmith. Minka are o relaţie specială cu el, Rick Dufay o ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

Minka spune că se simte mai bine la 30 de ani decât la 20.

Iata cateva din outfiturile actritei:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s