E incredibil cum arata Demi Moore la aproape 50 de ani

E incredibil,are aproape 50 de ani,dar arata ca la 20. Demi Moore este in sfarsit multumita de aspectul ei fizic.Demi recunoaste ca toata viata a fost obsedata de felul in care arata si ca de abia acum este multumita de corpul sau. Are un corp pe care l-ar invidia si o adolescenta.

Cateva lucruri despre Demi:

 • a implinit 48 de ani in Noiembrie.
 • mariajul cu Ashton Kutcher este al treilea, actrita a mai fost casatorita 5 ani cu Freddie Moore si 13 ani cu Bruce Willis.
 • a angajat trei cameramani pentru a filma nasterea primului copil.
 • are trei copii cu Bruce Willis: Rumer (21 ani), Scout LaRue (18 ani) si Tallulah Belle (15 ani)
 • numele ei este o precurtare de la Demetria.
 • a pozat nud pentru coperta revistei Vanity Fair in 1991 cand era inscarcinata cu Scout LaRue.

Rareori intalnim la Hollywood familii in care mama sa arate mult mai bine decat fiica. Este cazul lui Demi Moore.


   

  De o buna bucata de vreme Demi Moore starneste interesul opiniei publice mai mult prin felul in care arata decat prin roluri exceptionale. Actrita, in varsta de 48 de ani, are un chip ca al unei adolescente si un corp demn mai degraba de o sportiva.

  Ea a recunoscut de curand ca a fost extrem de obsedata de felul in care arata. “Am incercat sa-mi domin trupul si am reusit sa-i schimb conformatia de mai multe ori. Insa niciodata nu a fost ceva de durata si s-a dovedit ca in final nu mi-a adus decat o multumire temporara. Te ajuta cu ceva sa fii slaba? Nu. Ironia este ca atunci cand am renuntat la a-mi mai domina trupul, acesta a devenit exact asa cum mi-am dorit dintotdeauna. Insa asta s-a intamplat doar dupa ce am incetat sa-l mai controlez.” (The One)

  Despre Demi, mama a patru copii, se zvoneste de mai multa vreme ca ar fi cheltuit mai mult de 200.000 de lire sterline pe operatii estetice. Actrita a declarat ca suma aceasta este supraestimata. “Am apelat la operatiile estetice insa nu mi-am facut nimic la fata. Ma deranjeaza ca oamenii spun mereu ca am cheltuit foarte multi bani pe operatii estetice, ceea ce nu este adevarat.”


  Actriţa americană va primi peste două milioane de dolari pentru a publica un volum de memorii cu detalii despre cele trei mariaje ale sale şi despre cei 30 de ani de carieră la Hollywood.

  Demi Moore îşi va lansa memoriile în 2012, actriţa americană primind peste două milioane de dolari pentru drepturile de publicare a cărţii, achiziţionate de editura HarperCollins. Titlul cărţii nu a fost deocamdată ales. Tina Andreadis, purtătoarea de cuvânt a editurii HarperCollins, a refuzat să ofere informaţii despre această tranzacţie.

   

  Demi Moore, provine dintr-o familie unde lipsea armonia și liniștea. Tatăl ei, Charles Harmon a părăsit familia înainte de nașterea lui Demi. Tatăl ei vitreg, Danny Guynes, a avut locuri de muncă diferite, ceea ce a obligat familia să se mute frecvent.Ea părăsește scoala la vârsta de 16 ani având ocupația de Pin-up-Girl, care consta din a se lăsa fotografiată în posturi erotice. Din anul 1981 a început să joace roluri seriale tv ca General Hospital.Regizorul Joel Schumacher o amenință cu anularea contractului, deoarece Demi consumă droguri. Ea va face un tratament și va juca până la sfârșit rolul din film. Pentru rolul jucat în filmul Ghost, Demi va nominalizată în anul 1990 pentru premiul Golden Globe.În această perioadă este printre cele mai cotate actrițe americane, fiind prima actriță care primește pentru un film (Striptease), honorarul de 10 milione de dolari. Ea juca roluri alături de actori de film ca Patrick Swayze, Tom Cruise, Robert Redford sau Michael Douglas. După o serie de roluri în filme sau teatru, va deveni producătoare de filme, având firma „Moving Pictures“.

Din viața privată

Demi Moore se căsătorește în anul 1980 cu muzicianul de rock Freddy Moore, ale cărui șlagăre le ascultă și în prezent. Divorțează în anul 1984, recăsătorindu-se în 1987 cu actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice și de care va divorța în 1998. Din anul 2005 este căsătorită cu actorul Ashton Kutcher.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s