Tunsori Adela Popescu

De-a lungul vremii, actriţa Adela Popescu a optat pentru diferite coafuri şi nuanţe ale părului. Stilul ei cameleonic a ajutat-o să se reinventeze de fiecare dată, ferind-o de look-urile desuete. Atunci când a debutat, Adela Popescu avea părul lung drept, cu şuviţe platinate. Un nou sezon, o nouă telenovelă marca Acasă şi o nouă coafură: păr buclat, cu volum, şaten deschis. Mereu dornică să vină cu ceva nou, cu un suflu proaspăt, acriţa s-a hotărât să apeleze la serviciile stilistului personal şi s-a transformat, din nou: păr mediu, drept, filat, blond cu reflexii roşcate. Toate cele trei stiluri o avantajează şi fiecare în parte, însoţit de atitudinea adecvată, îi permit actriţei să se “joace” cu imaginea sa.

Pentru rolul din “Iubire si onoare” din telenovela de la Acasa TV, Adela Popescu s-a facut roscata. Cu toate că schimbarea este radicală, Adela popescu este încântată de noul ei look. Mai mult, tânăra crede că se potriveşte de minunte cu caracterul personajului ei.

“Intrucat parul meu suporta foarte des sa fie uscat cu peria si cu feonul, sau intins cu placa, ori ondulat, atunci cand am timp, ii aplic pe toata lungimea o masca alcatuita din ulei de masline, ulei de ricin si vitamina A, stau o noapte intreaga cu capul acoperit intr-un prosop si a doua zi de dimineata il spala.”

Referitor la machiaj:

“Merg extrem de rar la salonul de cosmetica, doar cand este cu adevarat urgent, iar in rest am grija sa ma demachiez in fiecare zi si sa folosesc o crema hidratanta. Cat despre make-up, de obicei optez pentru unul foarte natural, folosesc un rimel, un balsam de buze, nu accentuez o zona anume, pentru ca mi se pare mai importanta o piele sanatoasa decat un machiaj bine facut!”

Tunsori Adela Popescu

Adela Popescu in reviste

Adela Popescu la evenimente mondene

Melodia I Miss You marcheaza revenirea Adelei Popescu la mai vechea ei pasiune, muzica. In ultima vreme, actrita n-a mai scos nicio piesa, pentru ca a fost ocupata cu telenovelele. Mai nou, Adela Popescu isi demonstreaza talentele de dansatoare in cadrul emisiunii Dansez pentru tine.

Adela la repetitiile show-ului “Dansez pentru tine”

Sursa: ziaremondene.ro, unica.ro, protv.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s