Antonia pe coperta FHM (ianuarie 2011)

Proaspăta mămică, Antonia Iacobescu, apare pe coperta numarului din ianuarie 2011 al revistei FHM Romania.

Antonia a reusit sa se faca cunoscuta in Romania prin muzica ei, dar si prin frumusete. In scurta ei cariera muzicala, a ajuns in topuri cu melodiile ei, fiind printre cele mai ascultate. Ea este cunoscuta in Romania mai mult pentru muzica, iar in America datorita carierei ei de model la care a renuntat la ea in favoarea muzicii. A plecat in America cand avea cinci ani emigrand impreuna cu parintii ei pentru ca au vrut o viata mai buna pentru ea. De la varsta de noua ani a luat lectii de canti si gandul ei a fost mereu la muzica.
Cariera:

A inceput sa faca modelling dintr-o intamplare, atunci avea 10 ani, mergea pe strada cu mama ei si un impresar a vazut-o si i-a propus sa faca niste cursuri de fotomodel si asa a inceput incet incet sa aiba succes, a aparut in reviste pentru copii si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America : Lenz si Ford Models.

La varsta de 18 ani a revenit in tara deoarece parintii ei s-au gandit ca ar fi bine sa isi cunoasca familia din Romania, pentru ea a fost o perioada grea de adaptare, cel mai greu moment din viata ei. In Romania a continuat foarte putin cu modelling-ul si a avut sansa sa-l cunoasca pe Tom Boxer  cand un prieten comun le-a facut cunostinta.

Dupa ce au cantat impreuna, Tom Boxer si-a dat imediat seama ce gen de muzica i s-ar potrivi cel mai bine, iar apoi cei doi au inceput sa lucreaza foarte bine impreuna, astfel a luat nastere primul hit “Roses on fire” care a beneficiat si de un videoclip regizat si filmat tot de Tom. Melodia “Roses on fire” a avut un mare succes si peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio si televiziune din tari precum Olanda, Polonia.


O alta piesa cu care a cucerit inimile este “Morena”, creata de Tom Boxer si cantata intr-un stil foarte special de catre Antonia, fiind potrivit barometrelor de masurare a audientelor radio tv cea mai difuzata piesa romaneasca a momentului in luna februarie a anului 2010.
Sursa: biografii.famouswhy.ro
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s