Ai ochii verzi si nu stii ce nuante sa alegi pentru a-i pune in evidenta?

Pentru a va pune in valoare atuul natural al ochilor verzi, cele mai indicate nuante sunt cele calde, pastelate de bej-sidef, roz sau mov. De asemenea tonurile de gri pot oferi ochilor un efect de fumuriu ce contrasteaza placut cu nuanta deschisa a irisului.

Pentru evitarea unui aspect sters, este recomandat sa optati pentru conturarea ambelor pleoape cu un eye-liner negru sau maro. Surprinzator, ochilor verzi li se potriveste chiar si un fard verde (asemanator culorii irisului) dar ceva mai stralucitor sau mai intens care sa realizeze un contrast.

Evita: albastrul!

De obicei, problema majora la machiajul ochilor este aceea a strangerii fardului in pliul pleoapei. Acesta este un dezavantaj al fardurilor cremoase, dar incearca sa aplici pe pleoape intai o baza, adica un fard de pleoape pulbere, intr-o nuanta neutra ce te va ajuta atat in uniformizarea culorii pleoapei, cat si in formarea unei baze aderente pentru aplicarea ulterioara a fardului crema. Cu fardurile pudra mate nu dai gres. Nu uita ca fardurile sidefate atrag lumina. Nu le folosi daca ai ochii umflati, pleoapele ridate; toate aceste mici imperfectiuni vor fi accentuate in lumina puternica a zilei.

Olivia Wilde

Aishwarya Rai

Angelina Jolie

Cameron Diaz

Hayden Panettiere

Kate Hudson

Charlize Theron

Andreea Raicu

Elena Voscoboinic

Sarah Jessica Parker Elizabeth Hurley


One comment

Leave a comment